Kóstoltatás

Kóstoltatás - Ha valami igazán egyedire vágysz!

A pálinka és a gin fogyasztás kultúrájának megteremtése a minőségi párlat előállításán túl a termékek bemutatásával, kóstoltatásával folytatódik. A kultúra megteremtése nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg előítéletet, rossz tapasztalatot és beidegződést kell a helyes útra terelnünk. Ahhoz, hogy a törekvésünk és hitvallásunk megvalósulhasson, kóstoltató rendezvényeket szervezünk! Az eseményen bevezetünk a pálinka- és a ginfogyasztás világába, és megadjuk a méltó tiszteletet ezeknek a kristálytiszta, illatos és zamatos italoknak.

 

Születésnap, ajándék, meglepetés vagy egy kis kikapcsolódás? A családot, a barátokat, az üzleti partnereket vagy a munkatársakat szeretnéd meglepni egy nem mindennapi programmal? A GONG pálinka -és ginkóstoltatásán biztosan megtaláljátok a helyeteket!

 

 

Mi fog történni a kóstoltatáson?

A legtöbb italunk nemzetközi és magyar viszonylatban is dobogós helyezéseket tudhat a magáénak, így biztos lehetsz abban, hogy a kóstoltatáson a legjobbat kapod majd! A program során bevezetünk a pálinka hagyományainak és modernkori kultúrájának rejtelmeibe. 

 

 

Ha foglalnál vagy meglepnéd a barátaid, munkatársaid vagy éppen a családod, akkor az alábbi elérhetőségeinken tudsz ajánlatot kérni. 

 

Ajánlatkérésre fel: Hadd szóljon!

 

Hogyan veheted fel velünk a kapcsolatot?

Elérhetőségeink egyikén személyre szabott ajánlatot adunk!

 

E-mail cím: 

HELLO@GONGPALINKA.HU

 

Telefonszám:  

+36 70 248 03 08

+ 36 20 261 54 13

 

További elérhetőségeinket IDE kattintva érheted el!

sixpayment